Adoptieprocedure

Adopties van katten en honden vinden plaats op afspraak. Bij interesse in een hond of een kat gelieve dan telefonisch of per e-mail een afspraak te maken. Zo kunnen we de bezoekers spreiden over de namiddag en ervoor zorgen dat er een medewerker klaarstaat om je te begeleiden bij de adoptie.

Je meldt je bij aankomst in ons asiel eerst aan in het bureau. Breng zeker je identiteitskaart mee, alsmede de pincode van je identiteitskaart om bij de adoptie de registratie van de chip te kunnen uitvoeren. Onze adopteerbare poezen kunt u bekijken in de twee kattenpaleizen; voor de honden zal je uitgenodigd worden tot een bezoek aan de hokjes en looprennen.

Op deze manier kan je in alle rust kennis maken met onze dieren.

Poezen:

Indien je een kater of kattin ziet die je aanspreekt zal de oppasser deze uit het lokaal halen, zodat je in het bureau nader kennis met deze kat kunt maken. Klikt het tussen jullie, en je beslist tot adoptie, dan zullen de nodige adoptiedocumenten opgesteld worden en mag je de poes meenemen naar zijn nieuwe thuis. Onze poezen zijn gecastreerd of gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd, gevaccineerd, ontvlooid en ontwormd. Poezen ouder dan 6 maand worden getest op aids en leukemie. Tarief adoptie bedraagt 190 euro voor een gewone kat en 300 euro voor een raskat, zowel voor een kater als een kattin.

Honden:

Vragenlijst adoptie honden