Gift storten

Jaarlijks vangen we gemiddeld 2.000 dieren op. We geven hen een thuis: onderdak, medische zorgen, voeding en aandacht. Vaak moeten ze bij ons eerst herstellen omdat ze verwaarloosd, slecht behandeld of achtergelaten werden.

De medische kosten, de aankoop van voeding en de kosten voor algemeen onderhoud lopen snel op als je meer dan 2.000 dieren opvangt en een thuis wil geven. Slechts 17% van onze inkomsten komen uit subsidies. Daarom hebben wij uw steun hard nodig!

Wij zijn door het Ministerie van Financiën erkend om fiscale attesten uit te reiken vanaf giften hoger dan 40 euro op jaarbasis. Via uw belastingsaangifte wordt 45% van uw gift in mindering gebracht (volgens de voorwaarden in artikel 145/33 WIB 92).

Algemeen rekeningnummer: IBAN BE76 4760 0896 3195 (BIC KREDBEBB)
Blauwe Kruis Brugge – Krinkelstraat 4, 8380 Brugge

WORD PETER OF METER VAN EEN HONDENHOK OF VAN HET KATTENPAVILJOEN

Peters en meters zijn zeer belangrijk voor de dieren die wij opvangen. Een peter/meter ondersteunt immers onze vaste werking en zorgt voor continuïteit. We hopen ook u als meter of peter te mogen verwelkomen! Als peter of meter ontvangt u een fiscaal attest. Meer info

DOE MEE ALS LID

Ook als lid helpt u onze dieren.

  • lid: 15 euro (U ontvangt een bijdragekaart die ook geldt als wandelkaart.)
  • erelid: 40 euro (Als lid ontvangt u vier keer per jaar ons tijdschrift ’t Schuthok.)

U wordt lid door overschrijving van 15 of 40 euro op bankrekening IBAN BE76 4760 0896 3195 (BIC KREDBEBB) met vermelding van uw naam en adres.

STEUN DE DIEREN MET EEN VRIJE GIFT

Uw vrije gift – hoe groot of klein ook – is meer dan welkom. Zij helpt ons de dagelijkse kosten van de opvang en de verzorging van de aan ons toevertrouwde dieren te dragen.

We vragen u bijzondere aandacht voor onze vondelingenkatjes. Als dierenopvangcentrum krijgen we heel frequent verwaarloosde katjes (vondelingen) binnen. Hun situatie is vaak alarmerend. We doen er alles aan om hen opnieuw gezond te maken. Met 95 euro betaalt u de noodzakelijke medische zorgen voor een katje in nood (vermelding “katje in nood” bij overschrijving). Uw gift kan het verschil tussen leven en dood van een katje betekenen!

Giften van 40 euro of meer (op jaarbasis) genieten van een fiscaal attest.
Een gift van 40 euro kost u in werkelijkheid 22 euro
Een gift van 95 euro kost u in werkelijkheid 53,3 euro

OPROEP AAN WINKELS, CLUBS EN VERENIGINGEN: PLAATS EEN COLLECTEBUS

We hebben een speciale collectebus voor winkels, clubs en verenigingen. Door een collectebus te plaatsen steunt u ons dierenopvangcentrum (de opbrengst van de collectebussen wordt vermeld in ons ledenblad ’t Schuthok). U toont aan iedereen dat u een hart hebt voor dieren.

Wie als handelaar bereid is een bus in zijn zaak te plaatsen, kan hiervoor telefonisch contact opnemen met Etienne Costers.

ORGANISEER EEN ACTIE

Zie je het zitten om met de school, de vereniging of enkele vrienden een actie op touw te zetten voor het Blauwe Kruis Brugge? Geef ons een seintje en we zien hoe we kunnen helpen!

ALGEMENE CONTACTINFORMATIE

Contactpersoon m.b.t. giften en giftregistratie: Etienne Costers – T 050 32 09 66 – etienne.cos@blauwekruis-brugge.be

Het Blauwe Kruis Brugge onderschrijft de Ethische Code van de Vereniging voor Ethiek in de Fondsenwerving.