In memoriam

VOOR ALTIJD IN MIJN HART

Dieren halen het beste in de mens naar boven. Dat besef je des te meer als je zelf afscheid moet nemen van je trouwe huisdier.

Zoek je een passend eerbetoon? Wil je graag je dankbaarheid tonen om zoveel jaren dierenliefde? Misschien wil je de mooie band die jullie hadden, delen met anderen?

Met een Voor-altijd-in-mijn-hart gift aan het Blauwe Kruis Brugge blijft de verbondenheid tussen jou en je huisdier verder leven in de zorg die wij geven aan dieren in nood. Je houdt op die manier de herinnering aan jouw trouwe vriend springlevend en je geeft je dierenliefde via jouw huisdier door aan onze dieren.

Een Voor-altijd-in-mijn-hart in memoriam gift is mogelijk vanaf 50 euro op rekeningnummer BE76 4760 0896 3195 met vermelding “In memoriam” en de naam van je huisdier. Een in memoriam gift komt in aanmerking voor een fiscaal attest.

In het kader van een in memoriam gift plaatsen we ook graag een foto en een herdenkingszinnetje van je overleden huisdier gedurende een aantal maanden op het grote tv-scherm aan de ingang van het opvangcentrum.

Als je dat wenst, mail dan de foto en het zinnetje naar bestuur@blauwekruis-brugge.be.